in

Dashcam filmt dronken rit van lerares

Een 41-jarige lerares uit Bexhill, Groot-Brittannië, stapte ietwat beschonken achter het stuur van een Opel Corsa. Haar dronken rit kwam tot een einde toen ze bovenop een geparkeerde Audi knalde, ze probeerde nog weg te rijden maar werd al snel gearresteerd door de politie. Het alcoholpromillage in haar bloed bleek twee en een half keer hoger te zijn dan toegestaan.

Met zoveel alcohol in je bloed heeft ontkennen sowieso geen zin meer, maar daarnaast had haar dashcam de rit ook nog eens vastgelegd. De politie van Sussex besloot de beelden op YouTube te zetten om mensen te laten zien wat voor invloed alcohol heeft op je rijgedrag.

De dashcam-video toont hoe Louise Willard met 120 km/h over de snelweg rijdt en nogal wat moeite heeft om binnen de lijntjes te blijven. Later zien we hoe ze de berm in rijdt in een poging een rotonde te nemen, met 82 km/h door de bebouwde kom rijdt en een aantal afzettingen omver kegelt en vervolgens weer de berm in stuurt. Tot slot zien we nog hoe de dronken Louise met 60 per uur op de geparkeerde Audi knalt.

Video: Dashcam filmt dronken rit van lerares

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Bentley-Continental-GT-Offroad

Bentley Continental GT Offroad Review

LaFerrari met aangepast uitlaatsysteem

LaFerrari met aangepast uitlaatsysteem maakt veel herrie