in

David Coulthard heeft openhartig gesprek met Jos & Max Verstappen

Oud-coureur David Coulthard zat aan tafel met de Nederlandse superster Max Verstappen en zijn vader Jos voor een openhartig gesprek over Formule 1, maar ook vele andere onderwerpen. Een prachtig gesprek dat bijna een uur duurt.

Zou Max in dezelfde auto’s als zijn vader en David bestuurder, net zo snel zijn? Of zouden de ruwe, fysiek zware auto’s een grotere uitdaging zijn? Is Jos Verstappen een fan van luxe racesimulators, of denkt hij dat het autorijden hierdoor minder leuk wordt? Zijn fixatiebanden een goed oefeningsmiddel om G-krachten te weerstaan? Wat vond Max de leukste periode uit zijn carrière?

Uiteenlopende onderwerpen die allemaal aan bod komen in een podcast, met video, die geen enkele Formule 1-fan zou mogen missen. Van alle interviews met Max die we de afgelopen jaren gezien hebben steekt deze er toch wel bovenuit.

Video: openhartig gesprek met Jos & Max Verstappen

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Alexander Albon schrijft RB16 af in FP2 Bahrein

Alexander Albon schrijft RB16 af in FP2 Bahrein

Nieuwe Toyota GR Yaris vs Honda Civic Type R

Nieuwe Toyota GR Yaris vs Honda Civic Type R