in

De Fantastische Collectie van James Glickenhaus

James Glickenhaus kennen we natuurlijk allemaal als de man achter de Ferrari P4/5 Competizione, een van de meest indrukwekkende custom Ferrari’s ooit gemaakt. Maar nog indrukwekkender is de collectie Ferrari’s van de heer Glickenhaus, lieve hemel wat heeft deze man een prachtig gevulde garage.

Fast Lane Daily interviewde James Glickenhaus in zijn eigen garage en kreeg een korte rondleiding langs enkele pronkstukken van zijn collectie. De professionele belegger, filmregisseur en autoverzamelaar praat over zijn passies, de ontwikkeling van zijn P4/5 Competizione en verteld enkele prachtige anekdotes. Bijvoorbeeld over de Ferrari 275 GTB Long Nose die hij ooit kocht, daar reed hij 65.000 mijl mee als dagelijks auto voordat hij erachter kwam dat de auto aan de historische Targa Florio had deelgenomen.

Daarnaast praat James ook over zijn nieuwste project, de SCG003. Bekijk het hele interview hieronder en laat ons weten wat jij de mooiste auto vindt uit de collectie van James Glickenhaus.

Video: Ferrari Collectie James Glickenhaus

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Behind the scenes at The Longest Jump

Behind the scenes at The Longest Jump

WTCC 2014 - Ook Podium op Spa-Francorchamps voor Coronel

WTCC 2014 – Ook Podium op Spa-Francorchamps voor Coronel