in

De goedkoopste Ferrari 458 in de U.S.

Het is alweer even geleden dat we een video van Hoovies Garage hebben gedeeld, het domste Automotive YouTube-kanaal zoals hij zelf zegt. Tyler Hoover maakt er een sport van om de goedkoopste auto’s in de U.S. te kopen en op te knappen om met winst te verkopen. Iets wat zelden lukt overigens.

Onlangs heeft Tyler een 2013 Ferrari 458 Spider gekocht met 138.000 kilometer op de teller voor het schamele bedrag van 99.999 dollar. Dit maakt het de goedkoopste 458 in de U.S. en dat heeft natuurlijk een reden, de Ferrari heeft nogal wat problemen.

De geschiedenis van de 458 Spider is ook niet echt rooskleurig. Het steigerende paard is betrokken geweest bij een ongeluk, total loss verklaard en vervolgens weer gerepareerd. Na de reparatie zijn er nog flink wat kilometers mee gereden maar de Ferrari loopt en rijdt volgens Tyler nog prima.

Omdat Tyler geen aankoopkeuring heeft gedaan brengt hij de 458 Spider in deze video naar zijn vaste monteur, de Car Wizard. Hoeveel kost het om de Ferrari weer probleemvrij te maken, je ziet het in onderstaande video.

Video: De goedkoopste Ferrari 458 in de U.S.

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

chevrolet corvette

Op de Rollenbank – Chevrolet Corvette Convertible

1992 Mercedes-Benz 500E

1992 Mercedes-Benz 500E imponeert met 260 km/h top speed run