in

Ferrari-bestuurder vergeet even hoe breed zijn 458 Spider is

Ook al doe je alles goed op het circuit, zolang er andere auto’s op de baan zijn is er geen garantie dat je zonder schade naar huis gaat. Daar weet deze Porsche-bestuurder alles van maar ook onderstaande bestuurder.

Dit is een video van Bart die met zijn Toyota Starlet GT-Turbo een rondje Nordschleife deed en in zijn spiegels een Ferrari 458 Spider zag opdoemen. Hij gaat keurig naar de rechterkant om de Ferrari te laten passeren en wat doet die Ferrari-bestuurder, botst tegen hem aan bij het inhalen. Wat een pannenkoek!

Omdat de Nordschleife technisch gezien een openbare weg is moeten alle botsingen gemeld worden bij de politie en de verzekering. Als je geluk hebt word je in het gelijk gesteld, maar je weet nooit zeker hoe dit soort incidenten afgehandeld worden en soms is het beter om je verlies te nemen. De schade viel tenslotte wel mee zoals we kunnen zien op de foto’s die Bart instuurde naar Bridge to Gantry, wat battle scars en Ferrari-verf op het bodywork.

Startlet GT Turbo

Video: Ferrari botst tegen Toyota Starlet

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

125cc V10-motor

Deze 125cc V10-motor is pure vakmanschap

Mercedes-AMG E63 S vs BMW M5 vs Audi RS5 Dragrace

Mercedes-AMG E63 S vs BMW M5 vs Audi RS5 Dragrace