in

De goedkoopste Ferrari Testarossa in de U.S.

Tyler Hoover did it again! De YouTuber die er een sport van heeft gemaakt om supercars en luxueuze auto’s zo goedkoop mogelijk te kopen heeft een Ferrari Testarossa aangeschaft. Uiteraard was het de goedkoopste, rijdende Testarossa op kenteken die hij kon vinden in de USA.

Het betreft een witte Testarossa, net als Sonny Crockett had in Miami Vice. Logischerwijs wordt deze video daarom gepresenteerd door Tyler in jaren ’80 stijl. De twaalfcilinder is de opvolger van Tyler’s F355 Spyder, die een paar weken geleden in vlammen opging en waar de verzekering $75.000 voor uitkeerde. Tyler haalde vervolgens  $8.000 uit zijn YouTube-spaarkas en kocht deze Testarossa voor $83K.

Tot nu toe is er niets mis met de Ferrari. De auto heeft slechts 29.000 mijl gereden en had zijn laatste grote motorbeurt in december 2016. Vooralsnog is Tyler dus erg blij met zijn 30 jaar oude Ferrari, maar dat kan snel veranderen weten we inmiddels. Bekijk andere video’s van Hoovies Garage maar eens.

Video: De goedkoopste Ferrari Testarossa in de U.S.

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Rijbewijs halen in Bugatti Chiron

17-jarige knul haalt rijbewijs in Bugatti Chiron

Alpina B10 3.3 op de rollenbank

Op de Rollenbank – Alpina B10 3.3