in

De goedkoopste Mercedes E63 AMG Estate in de U.S.

Normaal gesproken gaat Tyler Hoover, van Hoovies Garage, zelf op zoek naar koopjes. De YouTuber, met meer dan 732.000 abonnees, staat erom bekend dat hij de goedkoopste exemplaren koopt en daardoor wordt hij steeds vaker benaderd door autobezitters. In dit geval werd hem een donkergroene Mercedes E63 AMG Estate aangeboden.

De stationwagen heeft een 6,2-liter V8-motor onder de kap met 525 brullende pk’s. Sinds 2007 heeft deze E63 AMG Estate ruim 320.000 kilometer gereden en dat heeft uiteraard bijgedragen aan de lage prijs van $13.000, omgerekend €11.700.

Andere oorzaken voor de lage prijs van deze Mercedes: het ESP werkt niet, de cruise control werkt niet en zoals je later in de video zult zien komen er nog veel meer meldingen op het dashboard.

Al deze problemen weerhielden Tyler er uiteraard niet van om de stationwagen te kopen in New York en vervolgens 1.600 kilometer terug te rijden naar Kansas. Dat werd een enerverende road trip!

Video: De goedkoopste Mercedes E63 AMG in de U.S.

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

James May Unpimped een Porsche 911 Carrera S

James May Unpimped een Porsche 911 Carrera S

Porsche Carrera Cup knalt door de hekken op Estoril

Porsche Carrera Cup knalt door de hekken op Estoril