in

De vijf gaafste stoelen gemaakt door Porsche

Deze video gaat over de vijf gaafste stoelpatronen uit de geschiedenis van Porsche. Samen met Ivo van Hulten (Head of Interior Design bij Porsche) en Cornelia Rosenbohm (Designer Colors and Trim bij Porsche) bespreekt modestilist Ilaria Urbinati de verschillende stoffen en designs van de Porsche-modellen.

Het is misschien niet het eerste waar je naar kijkt bij de aanschaf van een nieuwe auto, maar een mooi interieur maakt een auto wel af. Het is de finishing touch. Opvallend is dat we in deze video allemaal klassieke Porsches zien, een 928 S uit ’83, een 911 Carrera 3.2 ui ’89, een 911 Turbo uit ’74, een 901 uit ’64 en tot slot een 911 SC Targa uit 1981. Dit soort design worden tegenwoordig niet, of zelden, meer gemaakt en dat is wat ons betreft hartstikke zonde. Dit is toch veel gaver dan lederen stoelen in een effen kleur met hooguit wat contrasterende stiksels?

De volgende top 5-video van Porsche is er overigens één om in de gaten te houden, dan krijgen we 5 highlights te zien van de nieuwe 992.

Video: De vijf gaafste stoelen gemaakt door Porsche

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Mclaren 720S vs Dodge Demon

McLaren 720S vs Dodge Demon voor eens en altijd beslecht

Zoon parkeert de Ford F-150 wel even voor papa

Zoon parkeert de Ford F-150 wel even voor papa