in

De zwaarste crashes van de huidige Formule 1-coureurs

De zwaarste crashes van de huidige Formule 1-coureurs

Het officiële F1 YouTube-kanaal heeft een compilatie gemaakt met de zwaarste crashes van de huidige coureurs. Van coureurs die vorig jaar debuteerden, zoals Alexander Albon, tot coureurs die al bijna 20 jaar in de koningsklasse actief zijn, zoals Kimi Räikkönen.

Van één coureur is er echter geen Formule 1-crash, Nicholas Latifi zou in Australië zijn debuut maken maar vanwege de wereldwijde pandemie moet de Canadees nog even wachten op zijn eerste F1-crash. Van hem zien we dus een klapper uit de periode dat hij Formule 2 reed..

Er zijn een aantal ongelooflijke harde crashes te zien in deze video, zoals de koprol van Daniil Kvyat op Suzuka, Kevin Magnussen’s crash bovenaan Raidillon, Lewis Hamiltons frontale klap op de Nürburgring en Max Verstappen die stuurloos rechtdoor ging in Monaco.

Gelukkig konden alle coureurs zelfstandig uitstappen, maar het laat zien hoe gevaarlijk de sport soms kan zijn. Helaas mag deze video niet op onze site afgespeeld worden, dus klik even door naar YouTube om de video te bekijken.

Video: De zwaarste crashes van de huidige Formule 1-coureurs

De zwaarste crashes van de huidige Formule 1-coureurs

Wat vond je van deze video?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *