in

Deadmau5 maakt Taxiritjes voor Uber in 650S

De Canadese muziek producer Joel Zimmerman – beter bekend als Deadmau5 – meldde zich onlangs aan bij Taxi app Uber met zijn McLaren 650S. In deze video zien we hoe hij enkele gasten rondrijdt in Toronto!

Uber is een applicatie waarmee je via je tablet of mobiele telefoon een taxi kunt bestellen en betalen. Als je je eenmaal hebt aangemeld in het systeem, kun je in alle aangemelde landen taxi’s oproepen en betalen via de Uber app. Betaling via de app kan met Paypal of met je creditcard en je kunt kiezen uit auto’s uit verschillende categorieën.

Deadmau5 reed tot voor kort nog in de Purraru 458 Spider, tijdens de Gumball 3000 2014 bijvoorbeeld. Maar nadat hij van Ferrari een dwangbrief kreeg om de Purrari-badges te verwijderen heeft hij de wrap eraf gehaald en is de DJ voornamelijk te zien in zijn nieuwe McLaren 650S.

Video: Deadmau5 maakt ritjes voor Uber in 650S

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

2 Reacties

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Mercedes AMG GT-S gaat los op Circuit of the Americas

Mercedes-AMG GT S gaat los op Circuit of the Americas

Chevy Pick-up is officieel 's werelds snelste street-legal auto

Chevy Pick-up is officieel ’s werelds snelste street-legal auto