in

Deze Audi Q7 kan zo in Mad Max

We hebben Auditography veel brute Audi’s zien filmen, maar dit is misschien wel de meest unieke. Het is een one-off, op maat gemaakte Audi Q7 Overland die in Koeweit door de woestijn scheurt.

Het verhaal achter deze build is dat de eigenaar vaak met zijn Audi Q7 naar de woestijn ging en vervolgens overstapte in Landcruisers en Nissan Patrols van vrienden om door de duinen te rijden. Op een dag besloot hij dat de Q7 aangepast moest zodat hij zich bij zijn vrienden kon aansluiten. Dit is het resultaat!

De 3.6-liter VR6-motor met 280 pk en 360 Nm koppel drijft alle vier de wielen aan, wat 35-inch all terrain banden zijn. De ophanging is van JRZ in combinatie met een Eurowise lift kit, goed voor een veerweg van 20cm. Ook de draagarmen zijn van Eurowise en uitgerust met Powerflex polyurethane bushings.

Het uiterlijk van de SUV is aangepast met een nieuwe voor- en achterbumper, een bull bar en een hoop extra verlichting. We zien de Q7 Overland helaas niet in actie in de duinen, terwijl we juist willen weten of de Audi nu zijn mannetje staat. Gelukkig zijn de beelden wel mooi, zoals we gewend zijn van Auditography.

Video: Deze Audi Q7 kan zo in Mad Max

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Gehuurde Mercedes-AMG met 200 kmh gepakt op de A27

Gehuurde Mercedes-AMG met 200 km/h gepakt op de A27

BMW M5 CS v BMW M Superbike: DRAG RACE

BMW M5 CS versus BMW M Superbike