in

Deze autoshow heeft alleen maar replica’s

Replica’s komen in veel verschillende gradaties, in sommige uitvoeringen wil je nog niet dood gevonden worden terwijl anderen niet van echt te onderscheiden zijn. De waarheidsgetrouwe replica’s zijn meestal extreem prijzig en daarom bouwen sommige mensen zelf hun droomauto door middel van een kit car.

In Stoneleigh, Groot-Brittannië, wordt ieder jaar de National Kit Car Show gehouden, waar eigenaren van replica’s en kit cars samenkomen om elkaar creaties te bewonderen. YouTuber Adam ging er ook naartoe met zijn Cobra, wat eigenlijk een Dax Tojeiro is, en filmde een aantal bijzondere creaties.

De video begint met een nogal lelijke replica van een F40, maar daarna volgen ook een aantal zeer nette replica’s. Spoel de product placement even door en laat je verbazen, zowel in positieve als negatieve zin.

Video: Deze autoshow heeft alleen maar replica’s

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

honda-civic-type-r-nurburgring

Nieuwe Honda Civic Type R gespot op de ‘Ring

De Motorsport Crashes van week 42

De Motorsport Crashes van week 42