in

Deze Ferrari 360 Modena Limousine staat te koop

Denk je alles gezien te hebben, verschijnt er ineens een Ferrari 360 Modena Limousine op je beeldscherm. Te koop in Australië voor omgerekend zo’n 240.000 euro.

Carscoops meldt dat de Italiaanse supercar vanuit het VK naar Australië werd geëxporteerd en daar werd gehalveerd om er vervolgens een limousine van te maken. Omdat de Ferrari 360 Modena een volledig aluminium chassis en carrosserie heeft, zijn de chassisverlengingen ook gemaakt van aluminium. Het verlengde dak, de zijpanelen en de achterste vleugeldeuren zijn gemaakt van glasvezel om de limo zo licht mogelijk te maken.

De verlengde Ferrari biedt plaats aan acht personen en omvat alles wat een echte limousine ook heeft, van twee televisies tot een dik audiosysteem, gekleurde lichten en een bar om je helemaal af te laaien. Gelukkig is de 360 Modena’s 400 pk sterke atmosferische V8-motor gewoon gebleven, die heeft inmiddels 60.000 kilometer gelopen.

Mocht je interesse hebben, of meer foto’s van deze Ferrari 360 Modena Limousine willen zien, ga dan naar Car Sales. Maar bekijk eerst de video hieronder.

Video: Ferrari 360 Modena Limousine

Deze Ferrari 360 Modena Limousine staat te koop

Wat vond je van deze video?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 + een =