in

Deze Ferrari 360 Modena Limousine staat te koop

Denk je alles gezien te hebben, verschijnt er ineens een Ferrari 360 Modena Limousine op je beeldscherm. Te koop in Australië voor omgerekend zo’n 240.000 euro.

Carscoops meldt dat de Italiaanse supercar vanuit het VK naar Australië werd geëxporteerd en daar werd gehalveerd om er vervolgens een limousine van te maken. Omdat de Ferrari 360 Modena een volledig aluminium chassis en carrosserie heeft, zijn de chassisverlengingen ook gemaakt van aluminium. Het verlengde dak, de zijpanelen en de achterste vleugeldeuren zijn gemaakt van glasvezel om de limo zo licht mogelijk te maken.

De verlengde Ferrari biedt plaats aan acht personen en omvat alles wat een echte limousine ook heeft, van twee televisies tot een dik audiosysteem, gekleurde lichten en een bar om je helemaal af te laaien. Gelukkig is de 360 Modena’s 400 pk sterke atmosferische V8-motor gewoon gebleven, die heeft inmiddels 60.000 kilometer gelopen.

Video: Ferrari 360 Modena Limousine

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Klokje Rond - Smart City met 357.000 km

Klokje Rond – Smart City met 357.000 km

Tokyo Nights met een 180SX, R32, Chaser & Laurel

Tokyo Nights met een 180SX, R32, Chaser & Laurel