in

Ferrari 360 crasht tijdens straatrace met een Ferrari F50

Een paar dagen geleden waren een Ferrari 360 Modena en een Ferrari F50 aan het racen op de Japanse Tohoku Expressway. Dashcam-opnames tonen hoe de rode F50 en de zwarte 360 Modena aan weerskanten deze dashcammer voorbij vlogen. De F50 sneed vervolgens vanuit de meest rechtse rijbaan naar de meest linker rijbaan om andere automobilisten te passeren, daarbij sneed hij echter ook de 360 Modena af.

De bestuurder van de zwarte Ferrari verloor door de manoeuvre van de F50 de controle over zijn bolide en knalde tegen de middenvangrail. Daarbij liep de achterkant van de Italiaanse exoot stevige schade op. Volgens Asahi TV raakte er niemand gewond bij het ongeluk en hoewel de bestuurder van de F50 in eerste instantie gewoon doorreed, is deze verderop toch gestopt. Het ongeluk veroorzaakte een file van 12 kilometer op de Tohoku Expressway.

Video: Ferrari 360 crasht tijdens straatrace met F50

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Saab 900 Klokje Rond

Klokje Rond – Saab 900i met 542.185 km

Walmart-reclame met filmauto's

Deze Walmart-reclame zit vol met bekende filmauto’s