in

Deze Ferrari 599 GTB gaat deelnemen aan Formula Drift

We schreven al eerder dat Federico Sceriffo van plan was om met zijn Ferrari 599 GTB deel te nemen aan Formula Drift, maar volgend weekend is het echt zover.

Fiorella, zoals de auto genoemd wordt, is verscheept naar Amerika en het FFF Drift Department-team zal 6 en 7 april haar debuut maken tijdens Formula Drift in Long Beach. Ongeacht het resultaat, de beker voor de meest unieke driftauto hebben ze nu al gewonnen!

De 6.0-liter V12-motor is voorzien van twee Rotrex superchargers waardoor het vermogen is gestegen naar 925 pk! De krachtige twaalfcilinder is gekoppeld aan een nieuwe sequentiële zesversnellingsbak met een carbon koppeling ertussen. Voor meer informatie, klik even op de link hierboven want dat artikel bevat wat meer specificaties.

Onderstaande beelden zijn gemaakt in december tijdens de Bologna Motor Show, zie het als een voorproefje van wat ons te wachten staat!

Video: Ferrari 599 GTB Driftauto

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

CarFreitag 2018

CarFreitag was weer chaos op de Nordschleife

mclaren-senna-kyalami-circuit

McLaren Senna scheurt over het circuit van Kyalami