in

Deze gozer drift met zijn voeten als een pro!

Deze gozer is het toonbeeld van doorzettingsvermogen en een ‘geef nooit op’ instelling! Hij drift ook nog eens beter dan de meeste wannabes mét armen.

Na een ernstig verkeersongeluk in 2006 hadden artsen geen andere keuze dan de beide armen van Bartosz te amputeren. Maar als je denkt dat de Pool zijn dromen liet varen dan heb je het mis, hij ging juist nog harder werken om zijn dromen te realiseren.

Hij liet een aangepaste Nissan Skyline driftauto bouwen en leerde zichzelf driften met enkel zijn voeten. De Nissan is uitgerust met een semi-automatische versnellingsbak waardoor Bartosz met zijn schouder kan schakelen. Zijn rechtervoet switcht tussen het gaspedaal, de rem en de voetbediende handrem terwijl zijn linkervoet het stuur bediend. Tegenwoordig komt hij uit in het Poolse Driftkampioenschap en zijn skills liegen er niet om!

Video: Drifter Bartosz

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

16-jarige probeert snel mama's Porsche Cayenne te verstoppen in kleine garage

16-jarige probeert snel mama’s Cayenne te verstoppen in garage

Mitsubishi Lancer Evo knalt over Arsoun Hillclimb

Mitsubishi Lancer Evo knalt over Arsoun Hillclimb