in

Deze Mini Race is een eerbetoon aan Best Motoring

Best Motoring International was misschien wel de beste autoshow van de jaren ’90 en ’00. De show werd helaas in 2010 gestopt maar liefhebbers zijn de Japanse show nooit vergeten.

Ter ere van Best Motoring heeft Evo een tribute gemaakt met vier coureurs en auto’s voor een race op Bedford Autodrome. De auto’s in kwestie dragen allemaal een Mini badge, uiteenlopend van straatauto’s tot raceauto’s.

De eerste coureur is Andy Wallace, hij rijdt met een 2006 John Cooper Works GP. Hij krijgt concurrentie van Marino Franchitti in de R56 2013 John Cooper Works GP, terwijl Dickie Meaden en Jethro Bovingdon respectievelijk plaatsnemen in een tweede generatie Mini Challenge JCW en een derde generatie Mini Challenge S275.

Het is een prachtig eerbetoon aan Best Motoring International, van het camerawerk tot aan de editing en van de pre-race introducties tot aan de actie op het circuit, alles klopt!

Video: Deze Mini Race is een eerbetoon aan Best Motoring

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Deze video wordt onderbroken door een.....

Deze video wordt onderbroken door een…..

Dit is de Ferrari-bestuurder die iedereen haat

Dit is de Ferrari-bestuurder die iedereen haat