in

Deze Off-Roader was ooit een Lamborghini Huracán

YouTube-kanaal ‘B is voor Build’ heeft in het verleden al eens een Lamborghini Huracán verbouwd voor SEMA. Toen werd de total loss verklaarde Lamborghini voorzien van een Twin Turbo LS V8 met een handgeschakelde zesversnellingsbak.

Voor een nieuw project heeft ‘B is voor Build’ wederom een Lamborghini Huracán onder handen genomen, maar nu iets extremer dan de vorige keer. De YouTube kreeg dit gestripte Huracan-chassis eind 2020 met een unieke missie in gedachten: een wilde off-roader bouwen om deel te nemen aan de 2021 Mint 400.

Technisch gezien is het voertuig nog steeds een Lamborghini Huracan. Het heeft een Lamborghini VIN-nummer en het is een Huracan-chassis compleet met de bekende vleugeldeuren. Maar er ligt geen Italiaanse V10 onder de motorkap, er is wederom gekozen voor een LS V8-motor met 600 pk en veel koppel.

In deze video zien we de shakedown van de Off-Roader, genaamd Jumpacan. Springen kan de Lamborghini, maar de landing ziet er niet erg comfortabel uit. Chris geeft dan ook toen dat er aan de ophanging gewerkt moet worden en aan skid plates. Gelukkig is er nog genoeg tijd om de Jumpacan te verbeteren, de vijfdaagse Mint 400 gaat op 1 december van start.

Video: Deze Off-Roader was ooit een Lamborghini Huracán

Deze Off-Roader was ooit een Lamborghini Huracán

Wat vond je van deze video?

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *