in

Deze Porsche Boxster heeft een werkend machinegeweer

De Hoonigans hebben in de loop der jaren hrel wat gekke aangepaste auto’s gezien, maar zelfs zij waren verbluft toen ze deze creatie op bezoek kregen. Een uitgebreid gemodificeerde Porsche Boxster die eruitziet alsof hij thuishoort in een Mad Max-film. Hij begon zijn leven als een 2000 Porsche Boxster en werd verbouwd voor een klant om deel te nemen aan de 24 uur van LeMons.

Zoals je kunt zien, is de Porsche Boxster uitgerust met een hele reeks upgrades om de apocalyps te kunnen overleven, waaronder een aangepaste aluminium voorbumper en een intimiderende koperen veegploeg die je normaal gesproken op treinen zou verwachten.

De upgrades zijn er niet alleen voor de show, ze zijn ook functioneel. De voorbumper heeft leidingen aan de onderkant om lucht naar de radiatoren te leiden. Op de motorkap is ook een werkende luchtsnelheidsmeter gemonteerd. Het feeststuk is echter het werkende 5.56 kaliber machinegeweer dat aan de passagierszijde is gemonteerd en door de voorruit naar buiten steekt. Het is bedoeld om tegenstanders te intimideren, zodat de auto ook niet misplaatst zou zijn in een Death Race-film.

Andere externe upgrades zijn onder meer op spatborden gemonteerde mistlichten en veelvuldig gebruik van aluminium. Ondanks de upgrades weegt deze Mad Max-stijl Porsche Boxster slechts 1250 kilo. De Boxster wordt aangedreven door een 911 GT3 3,6-liter of 2,7-liter flat-six-motor die afhankelijk van de voorschriften kan worden verwisseld.

Het echte spektakel start vanaf 09:00, dus je kunt een hoop gepraat overslaan en doorspoelen naar de actie.

Video: Porsche Boxster met werkend machinegeweer

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Appende bestuurder wordt uitgelachen

Appende bestuurder wordt uitgelachen door dashcammer

RC-Oldsmobile-Dynamic-88

Ultra-realistische vering op een RC Oldsmobile Dynamic 88