in

Deze Speed Car GTR gaat ongenadig hard over een hillclimb

Wat is de snelste, meest bloedstollende onboardvideo die jullie ooit hebben gezien van een hillclimb stage? Was het deze GWR Raptor, misschien deze bloedsnelle Formule 3000-auto of toch deze Formule-auto die echt op de limiet reed?

Welke video het ook is, de onboardvideo van deze Speed Car GTR hoort absoluut in bovenstaand rijtje thuis. We rijden mee met Juan Castillo tijdens een hillclimb stage in het noorden van Spanje. Juan bestuurd een buizenframe raceauto met glasvezel body aangedreven door een 998cc Suzuki motor met 170 pk. De motor is gekoppeld aan een zestraps sequentiële versnellingsbak en Juan trekt hem door tot aan de toerenbegrenzer van de zesde versnelling.

Welke snelheid de 445 kg wegende Speed Car GTR behaald is niet te zien, maar dat het ongelooflijk hard gaat moge duidelijk zijn. Bekijk snel onderstaande video want dit is echt geweldig, wat een lef heeft Juan!

Video: Speed Car GTR gaat ongenadig hard

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

McLaren 570S

McLaren 570S in Knokke gespot

Aston GT12 vs 991 GT3 RS vs McLaren 650S

Aston GT12 vs 991 GT3 RS vs McLaren 650S