in

Deze twee SUV’s blijven maar ruzie maken

Iemand afsnijden in het verkeer is natuurlijk onbeschoft en in sommige gevallen zelf gevaarlijk, maar als het vervolgens escaleert in een verkeersruzie zoals we hier zien is dat nog veel erger.

De video begint met een witte Ford Explorer die de zwarte Nissan afsnijdt waardoor deze bestuurder de vluchtstrook op moet om een aanrijding te voorkomen. We moeten toegeven dat dit een behoorlijk domme actie is, maar gezien de lage snelheid is het ook geen levensgevaarlijke actie. Wat er daarna gebeurt is velen malen gevaarlijker!

De Nissan-bestuurder doet er alles aan om het leven van de Ford-bestuurder zo zuur mogelijk te maken. Afsnijden, brake checken, de berm induwen, werkelijk alle stoppen slaan door bij deze bestuurders. Ongelooflijk dat mensen zich zo gedragen in het verkeer en zo’n waas voor hun ogen krijgen.

Een Tesla Model 3 die achter deze twee idioten reed filmde alles met zijn dashcam en belde de politie om te vertellen wat er plaatsvond op Route 32 in Columbia, Maryland.

Video: Deze twee SUV’s blijven maar ruzie maken

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Skoda-coureur-crash-Flugplatz

Skoda-coureur crasht bij Flugplatz

F1 Battle - Nigel Mansell vs Gerhard Berger Mexico 1990

F1 Battle – Nigel Mansell vs Gerhard Berger Mexico 1990