in

Dit is de eerste Chevrolet C8 Corvette met Pandem bodykit

Met een nieuwprijs van 60.000 dollar zal de nieuwe Chevrolet C8 Corvette in de USA geen zeldzame verschijning zijn. Deze eigenaar wilde zijn C8 Corvette wat onderscheiden van de rest en liet een Pandem / Rocket Bunny widebody-kit installeren.

De Pandem-kit begint vanaf de voorzijde gezien met een op maat gemaakte bumper en een grotere splitter. Kijken we verder naar achteren dan vallen gelijk de gepopnagelde overfenders op en de dikke side skirts. De achterzijde wordt gedomineerd door een torenhoge vleugel en enkele carbon fiber aanpassingen aan de diffuser.

De eigenaar van de auto heeft zijn Chevrolet ook uitgerust met een set matzwarte LD97 FORGED-wielen gewikkeld in Toyo-banden. Dankzij luchtvering zakt de Corvette tot op enkele millimeters van het asfalt. Voor zover wij weten de is de 6.2-liter grote achtcilinder standaard gebleven, al ademt hij nu wel door een Borla Exhaust.

Wat vinden jullie van de Pandem bodykit op de C8 Corvette?

Video: Chevrolet C8 Corvette met Pandem bodykit

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Porsche Taycan record langste elektrische drift

Nederlander vestigt langste elektrische drift met Porsche Taycan

Gevaarlijk inhaalactie België

Frontale botsing ternauwernood vermeden in België