in

DMC neemt Lamborghini Huracan onder handen

Duitse tuner DMC is een van de eersten die een compleet pakket voor de Lamborghini Huracan op de markt brengt, genaamd Affari. Dit groene exemplaar is zowel van binnen als van buiten onder handen genomen én onder de motorkap.

Als we bij de voorbumper beginnen dan zien we twee nieuwe onderlippen van carbon fiber, ook de overige aerodynamische delen zijn van dit materiaal gemaakt zoals de vernieuwde sideskirts, de diffuser en de in drie standen verstelbare achterspoiler. Volgens DMC kunnen alle onderdelen gemonteerd worden “zonder zichtbare beschadiging van de Huracan”, waardoor je de auto makkelijk naar standaardvorm kunt terugbouwen. De nieuwe look wordt afgerond door tienspaaks velgen, 20-inch voor en 21-inch achter met 245 en 325 rubber.

Een geherprogrammeerde ECU en een nieuw uitlaatsysteem verhogen het vermogen van de 5,2-liter V10 van 610 pk naar 630 pk. Voor het interieur biedt DMC een aantal opties, variërend van een nieuw ontworpen stuurwiel tot een volledige make-over van de cockpit.

Video: Lamborghini Huracan met DMC’s Affari pakket

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Duitse degelijkheid met Amerikaanse muscle - BMW E39 6.0 LSx

Duitse degelijkheid met Amerikaanse muscle: BMW E39 6.0 LSx

Rich Kids of China houden supercar meetings in LA

Rich Kids of China houden supercar meetings in LA