in

Lamborghini Huracan Review

We hebben nog niet eerder een review gezien van de nieuwe Lamborghini Huracan en we zijn natuurlijk enorm benieuwd naar de meningen van de internationale autopers.

De nieuwe Huracan vervangt het succesvolste model van Lamborghini ooit, de Gallardo. Jethro Bovingdon van EVO TV is een van de eerste journalisten die plaatsnam achter het stuur van de 610 pk sterke Huracan. Zijn krachtige 5.2-liter V10 motor levert 560 Nm koppel en stuurt zijn vermogen via een zeventrapsautomaat met dubbele koppeling naar alle vier de wielen. De sprint naar 100 km/h neemt 3,2 seconden in beslag, 200 km/h staat na 9,9 seconden op de teller en de topsnelheid is 325 km/h.

De Huracán heeft de Ferrari 458 en de McLaren 12C als belangrijkste concurrenten. Met een prijs van €262.398 is de Huracan nipt goedkoper dan zijn concurrenten en qua vermogen zit hij precies tussen de Ferrari en McLaren in. Maar mag de Huracan ook in één adem genoemd worden met zijn concurrenten of zijn deze supercars nog een maatje te groot? Check de review voor het resultaat.

Video: Lamborghini Huracan Review

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Indycar 2014 - Indianapolis Grand Prix Highlights

Indycar 2014 – Indianapolis Grand Prix Highlights

WTCC 2014 - Veel regen en Aquaplaning in Slowakije

WTCC 2014 – Veel regen en Aquaplaning in Slowakije