in

Doug DeMuro neemt de USSV Rhino GX onder de loep

De USSV Rhino GX is een krankzinnige SUV die meer dan 300.000 dollar kost. Doug DeMuro neemt de Rhino GX in deze video onder de loep en laat ons alle gekke eigenaardigheden van deze SUV zien.

De Rhino GX is gebouwd op het platform van de Ford F450 Super Duty en is verkrijgbaar met een diesel V8 of benzine V10 en rijdt op adaptieve Bilstein-ophanging met vierwielaandrijving. Zo stoer en bruut als de Rhino GX er van buiten uit ziet, zo luxe is de SUV van binnen. De cabine is een mix van leer en alcantara met vier afzonderlijke kuipstoelen voor de inzittenden. Die kunnen zich vermaken met een 40-inch televisie, premium entertainmentsysteem en een satellietontvanger.

Zoals je misschien al had verwacht is deze USSV Rhino GX bestand tegen kogels. Maar er is meer! De SUV heeft een aantal James Bond-achtige trucjes, zo kan hij een rookgordijn neerleggen en spijkers strooien om achtervolgers te stoppen. Als je denkt dat dit alle eigenaardigheden zijn dan heb je het mis, want er is nog veel meer. Bekijk onderstaande video maar!

Video: Doug DeMuro neemt de USSV Rhino GX onder de loep

Doug DeMuro neemt de USSV Rhino GX onder de loep

Wat vond je van deze video?

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.