in

Doug Demuro neemt een Spyker C8 Spyder onder de loep

De eerste Spyker C8 Spyders zijn alweer ruim 20 jaar oud, het model werd in 2000 geïntroduceerd en tot 2009 geproduceerd. Het blijft een van de, zo niet dé mooiste Nederlandse supercar ooit geproduceerd. YouTuber Doug Demuro nam deze bijzondere auto eens goed onder de loep en waarschijnlijk heb je nog nooit zo’n gedetailleerde review van een Spyker gezien!

Doug is altijd op zoek naar interessante en eigenzinnige auto’s en weinig auto’s zijn zo uniek als de modellen van Spyker. Van de wijze waarop de deuren openen tot de prachtige versnellingspook en de enorme hoeveelheid aluminium in de C8 Spyder, Doug neemt je mee langs alle eigenaardigheden en schitterende details van deze supercar.

Het Nederlandse bedrijf is de laatste jaren louter negatief in het nieuws geweest en zou in 2022 een doorstart willen maken. Dat is niet gelukt en er moet nog 1,5 miljoen euro aan schuldeisers betaald worden. Omdat Victor Muller niet over de brug komt met het geld overweegt de curator om de merkenrechten te verkopen.

Het blijft zonde die hele Spyker Soap, want mooie auto’s ontwerpen dat konden ze wel!

Video: Doug Demuro Spyker C8 Spyder Review

Doug Demuro neemt een Spyker C8 Spyder onder de loep

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *