in

Drift Battle 3

Misschien herinner je je de driftende motorfietsen die werden achtervolgt door een Ford Mustang uit Drift Battle 2 nog wel? Iets meer dan een jaar geleden plaatsten wij deze fantastische video en nu zijn Ernie Vigil en Nick Brocha terug voor Drift Battle 3.

Voor deze video is de situatie iets veranderd. Het verhaal begint in de toekomst waar drifting het heeft overgenomen en de straten worden bezet door zijwaartse hooligans. Politieagent Dan, degene die de twee rijders achter de tralies heeft gezet aan het einde van deel 2, is overgestapt en officier Buck vertegenwoordigt nu de lange arm van de wet in zijn 850 pk sterke Buckshot Racing X2R buggy.

Ondertussen spelen Vigil en Brocha met twee Triumph Daytona’s met turbo, goed voor 204 pk op het achterwiel. De video is bijzonder spectaculair en erg gaaf gefilmd. Wil je het complete verhaal begrijpen check dan eerst deel 2 en bekijk dan hieronder Drift Battle 3.

Video: Drift Battle 3

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

F1 Legends - Gerhard Berger

F1 Legends – Gerhard Berger

Pitstop van 2.05 sec in Slow Motion

Pitstop van 2.05 sec in Slow Motion