in

Driften met een Ferrari 458 Speciale in een lege hal

In een vorig leven maakte Sjoerd van Stokkum video’s van exclusieve auto’s voor zijn site Petrolhead. Die site is al lang en breed ter ziele gegaan en Sjoerd richtte, na zijn hoofdredacteurschap bij Quote, de netwerkclub Cars and Business op. In samenwerking met Drivers Dream keert Sjoerd nu terug voor de camera als presentator!

De eerste video is er gelijk één om van te smullen met 3 unieke Ferrari’s; de 458 Speciale, de 599 GTO en de F12TDF. Het trio staat opgesteld in een gigantische hal van 22.000 m2 en na een korte introductie besluit Sjoerd de witte betonvloer te voorzien van wat zwarte strepen. Met de 458 Speciale drift hij door de hal, waarbij het gejank van de 605 pk sterke atmosferische achtcilinder galmt door de hal.

Hierna gaat van Stokkum op pad met de 670 pk sterke Ferrari 599 GTO, inmiddels alweer 10 jaar oud maar nog altijd een prachtige GT-uitvoering. Diens opvolger, de F12TDF, blijft nog even geparkeerd staan voor de volgende video. We hebben iets om naar uit te kijken dus!

Wat vinden jullie van de comeback van Sjoerd van Stokkum?

Video: Driften met een Ferrari 458 Speciale in een lege hal

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Laferrari naar 372 kmh

LaFerrari naar 372 km/h op de Autobahn

Russen racen met BMW M3 & M5 door avondspits

Russen racen met BMW M3 & M5 door ochtendspits