in

Big Muscle – 1970 Chevrolet Chevelle

We hebben weer een nieuwe aflevering van Big Muscle voor jullie, met vandaag in de hoofdrol een 1970 Chevrolet Chevelle. Als het gaat om Muscle Cars kan technologie zowel een positieve als een negatieve bijdragen leveren. Aan de ene kant valt er veel te verbeteren aan het rijgedrag en aan de prestaties van het voertuig, maar aan de andere kan het ook ziel wegnemen van een Muscle Car.

Weinig mensen zijn in staat om nieuwe technologie, luxe en snelheid op te nemen in een totaalpakket dat ook gewoon echt klopt. Mark Bachman is echter de uitzondering. Met een prachtig interieur, veel power en ongeveer alle moderne comfort die men zich kan wensen is zijn 1970 Chevrolet Chevelle perfect geslaagd. Mark Bachman is erin geslaagd om de lijnen tussen oud en nieuw te vervagen met behoud van de ziel van de auto. Bekijk de review van deze prachtige Chevelle hieronder.

Video: Big Muscle – 1970 Chevrolet Chevelle

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video