in

Audi R8 V10 Plus vs Porsche 911 Turbo S vs Litchfield GT-R

Dit is de eerste grote vergelijkingstest van DRIVE in 2013 en die wordt natuurlijk gepresenteerd door niemand anders dan Chris Harris. In deze test draait het eigenlijk allemaal om de Audi R8 V10 Plus, de Porsche 911 Turbo S is van type 997 en dus geen recente vergelijking en de Nissan GT-R is afkomstig van tuner Litchfield en dus niet geheel standaard. Dat zeggen we met gevoel voor understatement want deze Litchfield GT-R heeft maar liefst 750 pk en zelfs met 20k aan tuning is hij nog steeds goedkoper dan de overige twee.

Zoals je verwacht van iedere Chris Harris video is de clip is voorzien waanzinnige actie, de professionele journalistiek van Harris die we  bewonderen en natuurlijk drie geweldige vierwielaangedreven supercars! Harris test de auto’s op het circuit, de openbare weg en de dragstrip, veel completer kun je het niet krijgen. Toch jammer dat ze niet even gewacht hebben op de 991 Turbo S, die zou namelijk onze voorkeur hebben.

Video: R8 V10 Plus vs 911 Turbo S vs Litchfield GT-R

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

GT2 RS vs Carrera GT eindigt bijna in crash op de Ring

GT2 RS vs Carrera GT eindigt bijna in crash op de Ring

Sebastien Loeb's shakedown in Peugeot 208 T16

Sebastien Loeb’s shakedown in Peugeot 208 T16