in

DRIVE – Chris Harris in de Porsche 918 Spyder

We hebben inmiddels al redelijk wat spyvideos gezien van de nieuwe Porsche 918 Spyder. Eerlijk gezegd heeft Porsche het de rest van de wereld ook niet echt moeilijk gemaakt, de 918 Spyder was nauwelijks gecamoufleerd en werd getest op openbare circuits en wegen.

Toch zullen we nog even moeten wachten voordat we Porsche 918 Spyder officieel in actie kunnen zien, de auto staat gepland voor 2013. Voor de show Chris Harris on Cars op het DRIVE kanaal vertrok Chris naar de Nurburgring om plaats te nemen in het prototype. Helaas niet achter het stuur maar op de passagiersstoel, toch geeft hij op deze manier ons een goed beeld van de 887 pk sterke supercar.

De V8 motor levert 610 pk, de elektromotoren leveren 227 pk, samen 887 pk. Een Nordschleife tijd van 7:14 wordt geclaimd door Porsche, al hebben we hier geen beeldmateriaal van. In alles is dit een schitterende supercar die straks de strijd aan moet gaan met de nieuwe McLaren P1 en de LaFerrari. Maar zover is het nog lang niet, eerst maar eens deze eerste impressie bekijken.

DRIVE – Chris Harris in de Porsche 918 Spyder

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *