in

DRIVE – Chris Harris & Matt Farah in Tuned

Matt Farah test iedere week een getunede auto voor de show Tuned op het DRIVE kanaal, Chris Harris presenteert een show op het DRIVE kanaal waarin hij de nieuwste auto’s test. Wat krijg je als je die twee elementen combineert en de show gepresenteerd wordt door beide heren? Een hele vermakelijke show kunnen wij jullie vertellen.

Na een avond vol alcoholische dranken ontstond er een discussie over getunede auto’s vs standaard auto’s. Matt Farah zag de getunede Audi S4 van Chris staan en besloot dat hij deze auto moest testen, Chris besloot ondertussen een Porsche Cayman te ritselen omdat dit een van de beste sportauto’s op de markt is.

De vraag in deze video’s is dus, heb je liever een 415 pk sterke ‘sleeper’ Audi S4 of een 275 pk sterke Porsche Cayman? Matt Farah en Chris Harris gaan op onderzoek, check de video na de break.

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Volkswagen Golf MK1 met 1000 pk

Volkswagen Golf MK1 met 1000 pk

Petrolicious - BMW E28 M5

Petrolicious – BMW E28 M5