in

DRIVE – Chris Harris test Bentley Continental GT Speed

Na een korte pauze is Chris Harris weer terug met een nieuwe video review. Ditmaal werd hij opgebeld door Bentley met de vraag of hij iets kon met de nieuwe Bentley Continental GT Speed. Domme vraag natuurlijk.
Chris reed vervolgens een aantal dagen in de nieuwe Continental GT Speed en op een ochtend werd hij wakker en stond de nieuwe Audi S4 op de oprit, het zware leven van een autojournalist.

In plaats van twee verschillend reviews te maken besloot Harris de Bentley Continental GT Speed te vergelijken met de Audi S4. Een kromme vergelijking zul je wellicht denken maar beide auto’s hebben het Volkswagen Group DNA en daardoor zijn er best wat overeenkomsten.

Nog even wat cijfers van de snelste Bentley ooit:  625 pk, 6.0 liter W12 motor, een top van 330 kilometer per uur en van 0 naar 100 in 4 seconden. En dat in een auto die 2,3 ton weegt.

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Formule 1 2012 - Official Season Highlights

Formule 1 2012 – Official Season Highlights

Sergio Perez Test de McLaren P1

Sergio Perez Test de McLaren P1