in

DRIVE – Chris Harris Test Ferrari 458 Spider

Chris Harris is meer dan een jaar te laat met deze review, we weten ondertussen alles al van de Ferrari 458 Spider. Dit heeft natuurlijk te maken met het feit dat Chris Harris geen pers Ferrari’s meer mag rijden naar aanleiding van een kritisch artikel. Chris Harris kan dus alleen achter het stuur van een Ferrari kruipen als 1) hij zelf een Ferrari koopt, of 2) als iemand zijn Ferrari uit wilt lenen aan Chris.

Dat laatste is met deze video het geval, en hoewel we al een aantal reviews van de Ferrari 458 Spider hebben gezien missen we nog een video waarin iemand compleet ‘bananas’ gaat met de Ferrari 458 Spider. Dat zien we dan eindelijk vandaag, Harris doet wat nog maar weinig journalisten hebben gedaan met een 458 Spider: beat the shit out of it.

Dankzij het ontbreken van een dak kan Chris optimaal genieten van de schreeuwende 4.5-liter V8 met 570 pk, wij kunnen vervolgens weer genieten van de video en die vind je hieronder.

Video: Chris Harris Test Ferrari 458 Spider

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

De opbouw van Albert Park Circuit

De opbouw van Albert Park Circuit

McLaren MP4-28 Launch

McLaren MP4-28 Launch