in

Tuned – Formula Drift K.Sport 350Z Review

Matt Farah heeft al eerder een korte driftcursus gehad bij Bondurant School of High Performance Driving. Vandaag gaat hij een stapje verder door de K. Sport 350Z Formula Drift auto te testen van Corey Hosford. Rookie Hosford eindigde in 2012 als 42e in het Formula Drift kampioenschap, hij behoort nog niet tot de grote namen maar hij is in ieder geval op de goede weg.

Zijn Nissan 350Z, gebouwd door K. Sport, herbergt een 2008 Corvette LS3 motor met Magnuson Supercharger. De achterwielen krijgen 800 pk te verduren terwijl het geheel niet meer weegt dan 1000 kg. Matt Farah praat verder met Corey over de setup van de auto en wat het verschil is tussen een raceauto en een driftauto. Uiteraard kruipt Matt ook even achter het stuur van de K.Sport 350Z om samen met Corey aan zijn drift techniek te werken.

Mocht je geen genoeg kunnen krijgen van dit soort auto’s, check dan zeker onze Formula Drift en King of Drift Europe categorieën voor nog veel meer drift video’s.

Video: Formula Drift K.Sport 350Z Review

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Caterham CT03 is de bolide van Giedo

Caterham CT03 is de bolide van Giedo

Calsonic Skyline R32 GT-R

Calsonic Skyline R32 GT-R