in

DRIVE – Chris Harris Test Mazda MX-5

Van Chris Harris is bekend dat hij geen fan is van de Mazda MX-5. Een aantal jaar geleden heeft hij in een artikel de Mazda MX-5 behoorlijk afgebrand en sindsdien heeft Chris de MX-5 geen eerlijke kans meer gegeven. Hij heeft te weining vermogen, hij stuurt niet lekker en alleen omdat het een cabrio is wil het niet zeggen dat de MX-5 een sportauto is, aldus Harris.

Overtuigd van zijn gelijk ruilt Chris zijn Ferrari 599 GTB een weekend met de Mazda MX-5 van zijn cameraman Neil. Alleen maar om te bewijzen dat zijn artikel van een aantal jaar geleden juist was. Helaas voor Neil moet de review ook gefilmd worden en dus heeft cameraman Neil weinig tijd om de met Ferrari 599 GTB te spelen. Zou Chris Harris nog steeds achter zijn mening staan of schaamt hij zich voor het artikel wat hij destijds heeft geschreven. Gezien de afbeelding kan het beide kanten op, bekijk dus snel onderstaande video.

Video: Chris Harris Test Mazda MX-5

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Indycar 2012 - Baltimore Highlights

Indycar 2012 – Baltimore Highlights

C63 Black Series vs CLK63 Black Series

Mercedes-AMG C63 Black Series vs Mercedes-AMG CLK63 Black Series