in

Chris Harris Test Mercedes SLS AMG GT

Mercedes-Benz heeft inmiddels drie varianten van de SLS AMG beschikbaar en dat is er naar onze mening één te veel. Zo is er de standaard SLS AMG met een vermogen van 571 pk en een prijskaartje van 262.679 euro, dan hebben ze de SLS AMG GT met 591 pk en een prijs van 279.966 euro en tot slot de SLS AMG Black Series met 631 pk en die gaat naar alle waarschijnlijkheid meer dan 300.000 euro kosten.

De standaard Mercedes SLS AMG is al niet langzaam met zijn 571 pk en de Black Series is al helemaal een beest. De vraag is dan ook, wie zit er voor 17.000 euro extra te wachten op een Mercedes SLS AMG GT met slechts 20 pk meer dan de basisuitvoering? Die extra 20 pk merk je niet, de gemiddelde bestuurder zal de iets hardere setup ook niet merken en voor rode details in het interieur hoef je geen 17K te spenderen.

Naar onze bescheiden mening is het een nutteloze variant van de SLS AMG, dat wil echter niet zeggen dat het niet leuk is om naar te kijken. Video hieronder dus!

Video: Chris Harris Test Mercedes SLS AMG GT

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Jay Leno's Garage - Tesla Model S

Jay Leno’s Garage – Tesla Model S

Michael Schumacher over zijn periode bij Mercedes F1

Michael Schumacher over zijn periode bij Mercedes F1