in

DRIVE – Monaco Special

DRIVE is een van de grootste Automotive kanalen op YouTube, met 1.1 miljoen volgers kun je gerust zeggen dat de shows van Chris Harris, Matt Farah en Mike Musto een groot succes zijn. Maar ondanks dat zijn de video’s nog niet echt rendabel als we DRIVE moeten geloven, daarom heeft men een deal gesloten met het Amerikaanse NBC Sports. Voor dit tv kanaal gaat DRIVE enkele afleveringen maken en daar wordt ongetwijfeld goed voor betaald, als de kijkcijfers goed zijn.

De eerste TV aflevering voor NBC Sports was de Monaco Special en die is nu, enkele weken na de tv première, ook via YouTube te bekijken en dus ook hier op Autostrada. Presentatoren Chris Harris, Matt Farah en Mike Spinelli, beginnen aan een episch avontuur door Europa op weg naar het prinsendom van Monaco. In drie supercars, van Formule 1 constructeurs Ferrari, Mercedes-Benz AMG en McLaren, ontdekt men de glitter, de glamour en de racegeschiedenis van de prestigieuze Grand Prix van Monaco.

Ondertussen wordt er natuurlijk gediscussieerd over wat de beste auto is, de F12 Berlinetta, de SLS AMG Black Series of de 650S? Is dit beter dan Top Gear, dat is een lastige vraag om te beantwoorden. Maar de eerste tv aflevering van DRIVE is in ieder geval een goed begin!

Video: Monaco Special van DRIVE

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Dubai's Supercar Politievloot

Dubai’s Supercar Politievloot

Sebastian Vettel Test Ferrari in Oostenrijk

Sebastian Vettel Test Ferrari in Oostenrijk