in

Tuned – RennTech Mercedes CLS63 AMG

Hartmut Feyhl werkte 15 jaar bij AMG om vervolgens het bedrijft te verlaten om zijn eigen tuning bedrijf te beginnen, RennTech. Als een van de meest gerespecteerde tuners van AMG biedt RennTech een breed scala aan upgrades. Van simpele software upgrades tot volledige geprepareerde raceauto’s op basis van AMG straatauto’s.

Matt Farah test in een nieuwe aflevering van Tuned een 700 pk sterke Mercedes CLS63 AMG. RennTech heeft de CLS63 AMG door relatief kleine aanpassingen 200 pk extra gegeven, hierdoor is de auto nog steeds een comfortabele luxe sedan maar is hij ook in staat om bij 70 km/h de achterwielen te laten spinnen. Je kunt er rustig mee cruisen maar ook de hele buurt mee wakker maken dankzij die enorme bulderende uitlaat van RennTech.

Volgens Matt Farah zet de Mercedes CLS63 AMG van RennTech een nieuwe benchmark voor luxe sedans: “must be able to do burnouts while moving at highway speeds”

Video: Tuned – RennTech Mercedes CLS63 AMG

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

F1 2012 - Grosjean geschorst vanwege crash Spa-Francorchamps

F1 2012 – Grosjean geschorst vanwege crash Spa-Francorchamps

Dashcam - Straaljager begroet automobilist

Straaljager begroet automobilist