in

DRIVE – Chris Harris test Singer 911

Chris Harris on Cars is back en hoe! Het in Los Angeles gevestigde Singer maakt klassieke Porsches beter, heel simpel gezegd door de auto’s helemaal opnieuw op te bouwen met verbeteringen ten opzichte van de oude techniek zonder er een nieuwe auto van te maken. Bij Singer koop je een klassieke Porsche met moderne prestaties.

In deze aflevering van Chris Harris on Cars brengt ‘Harris Monkey’ een bezoek aan de werkplaats in Los Angeles, hij ontmoet de man achter Singer en bespreekt het ontwikkelingsproces van een Singer 911. Na 8 minuten kruipt Chris dan eindelijk achter het stuur van een Singer 911 om de 964 over de prachtige bergwegen van Californië te jagen. Tot slot pikt Chris nog even een dagje circuit mee met de 350 pk sterke, 1200 kg wegende Singer 911. $500.000 dollar is een hoop geld voor een Singer, maar mijn god wat een sensationele auto is dit. Check de video hieronder.

Video: Chris Harris test Singer 911

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Nordschleife All Time Record

Nordschleife All Time Record

MegaFactories - Ferrari FF

MegaFactories – Ferrari FF