in

Tuned – The Zero Fucks Given RX7

In deze aflevering van Tuned zien we Matt Farah niet achter het stuur van onbetaalbare supercar of heftig getunede sportauto. Nee deze aflevering is anders in ieder opzicht, het brein achter deze RX7 is namelijk de 19-jarige Corbin Goodwin. Corbin woont nog bij zijn ouders in Malibu en is de afgelopen 3 jaar bezig geweest om zijn eerste generatie Mazda RX-7 te verbeteren in een ultieme hooning machine.

Daarbij gaat het overduidelijk niet om het uiterlijk, wat er toe doet zit onder de motorkap en het chassis. Middels pizza bezorgen heeft Corbin namelijk genoeg geld verdient om een 400 pk sterke V8 motor te kopen en nog een hele rits aan onderdelen waaronder verstelbare dempers, camberplaten en semi-slicks. Wat Corbin in feite heeft is een 350 dollar kostende RX-7 met 13.000 dollar aan onderdelen en ongeveer 3 jaar aan sleutelwerk.

Natuurlijk had hij voor dat geld iets completers en mooiers kunnen kopen, maar het gaat hier om een auto met een ziel. Een eigenaar die helemaal verslingerd is aan het upgraden van zijn auto en tegelijkertijd de auto er zo verwaarloosd mogelijk uit wilt laten zien. Puur en alleen voor het rijplezier dat hij krijgt op zijn tripjes door de Malibu Canyons.

Video: Zero Fucks Given RX7

Tuned – The Zero Fucks Given RX7

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *