in

DRIVE – This is Spa 24H

Een circuit wiens configuratie in de loop van de geschiedenis ontelbare keren is veranderd. Een circuit dat levens heeft gekost, legendes heeft gemaakt, en geen tekort heeft aan verhalen over de dappere mannen en vrouwen die 24 uur racen op het beroemde circuit van Spa-Francorchamps. This is the Spa 24 Hours!

Hoewel het circuit niet zo lang is als de beroemde Nordschleife maken het hoogteverschil en de verraderlijke weersomstandigheden het circuit in de Ardennen wereldberoemd. Volg Leo Parente van DRIVE voor een video avontuur tijdens Spa 24 hours dat je niet snel zal vergeten, sterker nog dit is een van de beste video’s die DRIVE ooit heeft geproduceerd.

Een jaar eerder gingen Leo Parente en DRIVE naar de 24 uur van Nordschleife voor een soortgelijke video, ook deze video is een echte aanrader! Wil je meer zien van de 24 uur van Spa-Francorchamps dan kun je hier de highlights bekijken.

Video: This is the Spa 24 Hours

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Aston Martin V12 Vantage in Gulf Kleuren

Aston Martin V12 Vantage in Gulf Kleuren

Formule 1 2012 - BBC Season Review

Formule 1 2012 – BBC Season Review