in

Drive to Survive Season 2 Trailer

We hebben het Formule 1-seizoen 2019 allemaal gevolgd. We weten allemaal wat er op de baan is gebeurd. Nu is het tijd om te zien wat er allemaal achter de schermen speelde, het is tijd voor ‘Drive to Survive Season 2’!

Vanaf 28 februari is het tweede deel van deze Formule 1-documentaire te zien op Netflix. Seizoen 1 was een gigantisch succes, dusdanig dat Mercedes en Ferrari besloten hun deuren voor seizoen 2 wél te openen waardoor nu alle teams vertegenwoordig zijn.

Afgelopen seizoen verhuisden Charles Leclerc, Pierre Gasly, Carlos Sainz, Daniel Ricciardo en Lance Stroll van team. Daarna zagen we drie nieuwe coureurs op het toneel in de vorm van Lando Norris, George Russell en Alex Albon. Dat alleen moet al voor interessante verhalen zorgen, en dan hebben we ook nog de dramatische race van Mercedes in Duitsland.

Video: Drive to Survive Season 2 Trailer

  • Mr. Autostrada

    Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Drive to Survive Season 2 Trailer

Reageer op deze video