in

DRIVE – Tuned Audi S4 vs 2013 Audi RS4

Wat als er een manier was om een hoop vermogen en koppel aan een auto toe te voegen zonder ook maar een gereedschapskist open te maken. Zou je dat doen? Het enige wat je nodig hebt is een OBD-poort en weten waar hij zit.

In deze aflevering van Chris Harris on Cars zien we Chris een leuke test uitvoeren met een B8 Audi S4 en een Audi RS4. Twee vergelijkbare auto’s van dezelfde fabrikant die duizenden euro’s uit elkaar liggen in prijs – een met een supercharged 3.0-liter V6 met 333 pk en de Audi RS4 met een 4.2-liter V8 met 450 pk. In eerste instantie zijn beide auto’s standaard en wordt er een drag race gehouden om te zien wat het verschil is tussen beide auto’s.

Vervolgens wordt er een snelle ECU flash op de B8 Audi S4 gezet, het is bizar om te zien hoe de Audi S4 binnen 5 seconden opgevoerd wordt en ineens een bak meer vermogen en koppel heeft. Check de video hieronder voor het resultaat in een nieuwe drag race.

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

WTCC 2013 - Monza Highlights

WTCC 2013 – Monza Highlights

Petrolicious - BMW E28 M535i

Petrolicious – BMW E28 M535i