in

Drugskoeriers op de vlucht in BMW I8

Als je ooit naar Drugs Inc. hebt gekeken op National Geographic, dan weet je dat drugskoeriers  zich altijd keurig aan de verkeersregels moeten houden om niet op te vallen. Het liefst in een saaie gezinsauto. Twee Britse drugskoeriers zagen daar de logica niet van in en vervoerden 5 kg cocaine in een BMW I8.

Nou trek je met een BMW I8 sowieso aandacht, maar al helemaal als je een file gaat inhalen via de vluchtstrook. Een politieagent die toevallig ook in de file stond kon zijn verbazing dan ook niet onderdrukken en zette meteen de achtervolging in.

De dashcam-beelden tonen hoe de BMW door verschillende rode lichten rijdt en 90 mph aantikt in een 30 mph-zone. Op een gegeven moment rijdt de bestuurder een park in waarna zijn 40-jarige passagier, Dean Stone, uit de I8 springt met een rugzak. De politieagent blijft ondertussen de BMW achtervolgen, die wederom op de vlucht slaat.

Uiteindelijk geeft de BMW-bestuurder het op en parkeert de I8 aan de kant van de weg om zich over te geven. Andere politieagenten hadden Dean Stone ondertussen al gearresteerd en de rugzak, met daarin 5 kg cocaine, in beslag genomen.

Via: Carscoops

Video: Drugskoeriers op de vlucht in BMW I8

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Mick Schumacher woedend op Mazepin

Mick Schumacher woedend op Mazepin vanwege deze actie

Prior Design Lexus LFA

Prior Design laat widebody zien voor Lexus LFA