in

Vrouw parkeert BMW i8 achteruit in de tuin

Deze vrouw heeft hoogstwaarschijnlijk het gaspedaal verwisseld voor het rempedaal, dat zien we vaker en het is de meest logische verklaring voor het feit dat deze BMW i8 in een voortuin staat.

Beelden van een bewakingscamera laten zien dat de witte BMW i8 achteruit begon te rijden en ineens versnelde. De hybride sportauto stak de straat over, reed een plantenbak en lantaarnpaal omver en knalde vervolgens tegen het huis aan.

Het kostte de vrouw ongeveer dertig seconden om de auto te verlaten na de botsing, maar dat was niet vanwege verwondingen. Waarschijnlijk was de vrouw en shock en kon ze niet geloven dat ze zojuist een peperdure BMW ernstig beschadigd had.

Volgens diverse media vond de crash plaats in Zuid-Afrika en was de eigenaar van de BMW i8 op vakantie. De vrouw achter het stuur zou een van de ‘housekeepers’ zijn geweest.

Video: Vrouw parkeert BMW i8 achteruit in de tuin

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Lexus LC Convertible Concept

Lexus LC Convertible gaat ongetwijfeld in productie

BMW E92 M3 GTS vs Audi RS4 B7

BMW E92 M3 GTS vs Audi RS4 B7