in

Dubai Politie rijdt rond in deze Veyron

Vergeet Porsches en BMW’s als politieauto’s, in Dubai hebben ze gewoon een Bugatti Veyron gecharterd voor het politiewerk. Zoals je kunt zien in de officiële video hieronder hebben ze de Veyron beplakt met groene Dubai politie markeringen op een witte ondergrond. Op het dak is een lichtbalk gemonteerd met politiesignalen. Het ziet er mooi uit en heeft een soort Need for Speed​​: Hot Pursuit vibe.

Je zult je misschien afvragen, wanneer heb je een Bugatti Veyron nodig als politieagent? Nou nooit dus, tenzij je dit soort boeven op je pad tegen komt. Maar de reden dat men een Bugatti Veyron aan de supercarvloot van de politie heeft toegevoegd is voornamelijk om het Emiraat in de kijker te zetten voor het World Expo in 2020, dat Dubai mag organiseren. Naast deze Veyron heeft men onder andere nog een MP4-12C, SLS AMG, One-77, Avantador en nog wat ander spul in politiekleuren.
Via: Autoblog 

Video – Dubai Politie rijdt rond in deze Veyron

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Top Gear Season 21 Episode 2

Top Gear Season 21 Episode 2

Life is more fun with a Beater

Life is more fun with a Beater