in

Dubbelinterview Max Verstappen & Giedo vd Garde in Austin

Oud Formule 1-coureur Giedo van der Garde is tegenwoordig analist voor Viaplay en was in die hoedanigheid aanwezig bij de Grand Prix in Austin. Voorafgaand aan de kwalificatie nam Max Verstappen plaats naast Giedo van der Garde voor een dubbelinterview.

Giedo kent de familie Verstappen al sinds zijn tienerjaren, toen hij met door Jos getunede motoren in de karting reed. Na een testdag op het kartcircuit in Genk bleef van der Garde wel eens bij de familie Verstappen slapen en dan meestal op de kamer van de toen vierjarige Max. Zodoende bouwde hij een bijzondere band op met de nu drievoudig wereldkampioen.

In het dubbelinterview van ViaPlay bespreken de twee coureurs hun band, wie het meeste verstand van voetbal heeft, of Giedo de teamgenoot van Max zou willen zijn en andere moeilijke dilemma’s.

Video: Dubbelinterview Max Verstappen & Giedo vd Garde in Austin

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Bestelbus overtreedt meerdere verkeersregels op de A1

Bestelbus overtreedt meerdere verkeersregels op de A1

1400 pk Audi RS3 LMS doet 0-300 km:h in 15 sec

1400 pk Audi RS3 LMS doet 0-300 km/h in 15 sec