in

Dutch Grand Prix Documentary – Episode 1: The Circuit

In het afgelopen jaar heeft de organisatie achter de Dutch Grand Prix een groot aantal dingen op video vastgelegd voor een documentaire getiteld “Back on Track”. Vandaag is deel 1 van deze documentaire gelanceerd die laat zien hoe Circuit Zandvoort in recordtijd werd voorbereid op de komst van de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix.

Vanwege de COVID-19-pandemie, kon de Grand Prix van Zandvoort dit jaar helaas niet doorgaan. Het vernieuwde circuit in de duinen zal dus pas in 2021 Formule 1-auto’s ontvangen, maar dit is afhankelijk van hoe de situatie rondom het virus zich ontwikkeld. In tegenstelling tot andere circuits wil Zandvoort geen Grand Prix organiseren zonder publiek.

Vandaag werd tevens de nieuwe naam van het circuit gepresenteerd; CM.com Circuit Zandvoort. Het is een commerciële toevoeging want CM.com is een van de hoofdsponsors van Circuit Zandvoort. Het communicatiebedrijf uit Breda is nu officieel “name partner”.

Video: Dutch Grand Prix Documentary – Episode 1

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Mercedes-Benz crasht tegen BP tankstation in heftige regen

Mercedes-Benz crasht tegen BP tankstation in heftige regen

Tesla Crash Pikes Peak Hillclimb

Tesla Model 3 crasht tijdens kwalificatie op Pikes Peak