in

Edd China komt met nieuwe show: Garage Revival

Monteur Edd China stopte vorig jaar na 13 jaar met ‘Wheeler Dealers’, omdat hij zich niet kon vinden in het veramerikaanste en steeds commerciëler wordende format. Wat ooit begon als een klein format met zes mensen is inmiddels uitgegroeid tot een productie waar meer dan 50 mensen aan werken. Mike Brewer, de ‘in-en verkoper’, bleef wel trouw aan de show en samen met Ant Anstead presenteert hij nu de vernieuwde versie van Wheeler Dealers.

Deze week kondigde Edd aan terug te keren met een nieuwe show. In Edd China’s Garage Revival werkt de monteur samen met autobezitters wiens restauratieproject dreigt te mislukken. Voor de pilot-aflevering reisde Edd naar Noorwegen af om een Volkswagen Golf MK1 GTI weer tot leven te wekken.

De volledige aflevering is vanaf 1 mei beschikbaar op YouTube en daarin schuilt misschien ook wel het gevaar voor deze nieuwe show. Een hoogwaardige show rendabel maken op YouTube is haast onmogelijk, kijk maar naar DRIVE en Motor Trend, zelfs met miljoenen volgers waren de kosten hoger dan de YouTube-opbrengsten. Beide YouTube-kanalen trokken de stekker eruit en creëerden hun eigen videodienst. Laten we hopen dat de nieuwe show van Edd niet hetzelfde lot te wachten staat.

Video: Edd China’s Garage Revival

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Porsche 991.2 GT3 RS Nordschleife Lap

Porsche 991.2 GT3 RS Nordschleife Lap

SUV Rolls-Royce Woestijn

De SUV van Rolls-Royce redt zich prima in de woestijn